luni, 23 decembrie 2013

VIOL! nu sariti ca-mi place

Posibil sa fi auzit careva dintre voi de Roxana Babenco. O pizdulita de 15 ani care a ajuns mare vedeta dupa ce s-a babardit cu 5 darlai. Mult zis darlai. Si mna, nu m-ar deranja pe mine cine cu cati unde si de ce se fute. Chiar nu e treaba mea.  Dar dupa ce a facut asta s-a dus cu ma-sa la politie si a zis ca cica viol cum ca i-au pus drog in bautura. Ei a fost surprinsi si a zis ca nu viol. Dar ma jur ca asta merita un loc in top 3 cele mai penibile "violuri" din istorie. De ce? Pentru ca ea e proasta si penibila si ei sunt cretini. Nu in sensul de prosti, in sensul cum ca au cretinism pe bune. Unul dintre ei chiar seamana cu ruda mai urata ce sufera de retard mintal a lu' Hitler cand avea pojar si nu ii crescuse inca mustata. A, si mai e si gras, dar vom ajunge si acolo. A si am pus intre ghilimele viol ca nu a fost viol, a fost curva. Da, sunt sigur ca e curva. Are poze dezbracata pe net si si-a tras-o cu 5. Nu a fost violata, am vazut filmari, le face muiuri(o muie doua muiuri) si chestii. Just, e beata/sparta si pe la sfarsitul filmarii il striga pe Iorgu fapt ce il face pe unul din "violatori" sa o linisteasca cu vesnica urare "Fa nu mai vomita in mortii ma-ti!". Dar nu de la drog si-a tras-o ea cu aia 5. De la drog poate s-a lasat filmata. Dar ea era obisnuita cu frecatul podelelor cu mult inainte de fimalere.

1 DE CE CACAT A AJUNS CURVA VEDETA?
Pana acum am trait cu impresia ca vedetismul se ia pe cale sexuala doar daca unul dintre participantii la act este vedeta. De exemplu sexy braileanca si-a tras-o cu careva si a devenit vedeta. Altcineva si-a tras-o cu sexy braileanca si a devenit si ala vedeta. Si tot asa. Dar din ce in ce mai mici. E ca la vampiri, cu cat esti mai in puteri cu atat creezi pui vampirasi mai misto. Puii sunt mai slabi si creeaza alti pui mai fraieri si tot asa. asta e alta teorie totusi, deviez. Cum cacat ajunge o curva vedeta dupa ce si-a tras-o cu 5 fraieri. Da sunt fraieri, va explic de ce mai tarziu. Pe bune? Are vreo douaj' de fan pageuri si una are peste 3k likeuri. SI OAMENII DISCUTA DESPRE ASTA!! Si ii iau apararea, si sunt controverse si ce cacat? Nu pot sa imi dau seama cum. Dar cumva s-a intamplat.

2 DE CE E EI PROSTI
Esti cu inca 4 prieteni. Agatati o panarama minora si o futeti in grup ca asa e frumos. Minora are o mama avocat si un tata judecator. Ce ar putea baietii sa faca cu filmarea cu minora?SA O PUNA PE NET. Genialitate pura. Darwin spune ca am evoluat din maimute, eu spun ca baietii astia au ramas pe interior la fel. A, va ziceam de unu pocit tare:
 ala din dreapta. Da, nu sunt la mine la PC asa ca nu pot sa editez poze. A, si pe fata ei se vede clar ca nu vrea. 

3 DE CE EA PROASTA
Asa e. Pur si simplu e genetic. Daca ai 2 parinti inteligenti iese un copil prost, sunt legile naturii. Ma-sa e avocat si ta-sau e judecator deci ii duce destul de mult capul. Ea arata bine si vrea atentie asa ca scoate pizdocu la inaintare. Bad game report genetics. Totusi nu inteleg de ce s-a panicat lumea pe ea. Cand Mariana Cur de Fier se lupta cu 10 deodata nu era asa senzatie. Si Mariana nici nu vomita la final.


ps: Sunt multe poante cu tipa gen "de ce nu poate roxana sa numere pana la 6? ca la 5 deja are gura plina" sau memeuri gen "de ce sunteti fan roxana? pentru ca din seria porno si poze". Daca vreti sa le vedeti intrati pe fanpageul ei si clatiti-va ochii: https://www.facebook.com/pages/Roxana-Babenco/262662833886978?fref=ts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu